Gaver

Hvad kan du lave af gaver til børn?

Der findes ikke noget bedre end at kunne strikke tøj, huer eller bamser til dine børn, børnebørn, oldebørn eller blot til dine venners/veninders børn. Der findes rigtig mange muligheder, det handler blot om at være kreativ.

Du kan enten strikke i frihånd eller følge en opskrift. Valget er kun dit. Ved at strikke tøj eller huer til børn, vil du kunne skabe dit helt eget design med farver, mønstre eller ekstra tilbehør, såsom knapper og andet lækkert accessoires.

Mange forældre sætter pris på enten at strikke noget selv eller at få det fra familier, da det kan gå i arv blandt børnene og der er altid en god historie bag det. Man ved der er lagt kærlighed og meget arbejde i bl.a. en strikket hue, sweater eller en bamse.

Mange forbinder at hjemmestrikket tøj kradser og klør og at børnene synes det er ubehageligt at have på. Men med de mange muligheder der er indenfor garn, vil den forbindelse hurtigt blive malet til jorden.

Mange strikker gaver til deres børnebørn eller til deres nevøer/niecer. Det behøves ikke kun være tøj, som der strikkes. Du vil også kunne finde mange gode opskrifter på uroer, rangler, bamser og andre børne/babyting. Det handler blot om, hvor ambitiøs og hvor udfordrende det skal være.

Den gode gave til et barn

En god gave kan være noget de kan bruge, som tidligere nævnt kan det være alt fra en bamse, hue, sweater og andet tøj. Det er noget de kan gå med, selvfølgelig afhængig af alderen. Jo mindre de er, jo sjovere er det ofte også at lave noget tøj til dem som du strikker. For der er også bare et eller andet over det du selv laver.

Det kan også godt være det ikke er til dit eget barn, men er til et andet barn. Det kan være en fødselsdagsgave, dåbsgave og meget mere. Uanset hvad, så vil du med sikkerhed opleve at moren og faren til barnet vil blive glad for en gave du selv har lavet til dem, det er der nemlig noget personligt over, og personlighed kan alle lide. Det gør nemlig gaven lidt mere speciel, og gør også at den bliver husket bedre.

Du kan også altid købe noget, men så er chancen for at andre har købt det der også, men hvis du selv laver noget uanset om det er noget du strikker af garn, eller laver ud af noget andet, så er din gave unik. Unikke gaver er noget der altid giver en speciel følelse, og gør at man husker det bedre, og ofte også bliver mere glad for det. Jeg er i hvert fald selv blevet meget glad for gaver personer selv har lavet.